BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 1, 2011

miss him??

Cik Da nk kata rindu kt "dia" tu xdela..tp ntah la tibe2 teringat bila tgk org seronok ngn bf masing2 jadi teringat plak kenangan masa dulu2.tipu la kalau ckp xpnh terfikirkan "dia" langsung.kdg2 tu tertanya2 jugak sihat  ke dia,dh mkn ke blum,ape citer skg ni,.haih mcm2 nk tny.tp bila fikir2kn balik,perlu ke Cik Da tahu semua tu lg??antara Cik Da ngn dia dh xde pape dh.cpt je masa berlalu skg dh nk masuk 7bulan kami clash ;(
sedih woo..tp ape kan daya hubungan yg diharapkan kekal selamanya hanya mampu bertahan utk 4thn je.Segala usaha n pengorbanan lgsg x dihargai.Xpela,bersyukur n berterima kasih jugak la pd "dia" sbb krn "dia" la Cik Da knl erti cinta.err jiwang plak Cik Da ni..Life must go on..Semua yg kami lalui bersama Cik Da jdkan kenangan.Cik Da xsalahkan "dia" hubungan kami musnah.Cik Da pn silap jugak masa becinta dlu.kalau xde silap xde la jd mcm ni kn..idup sorang2 je.Tak pe,Cik Da lebih selesa dgn life skg..nk g mane,ngn sape,buat ape,pkl bape nk balik tu semua xde kaitan ngn sape2,xde org nk kongkong dh,xpayah nk report kt sape2 pn kalau nk ke mana2.I LOVE BEING SINGLE bebeh..hee

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
pesan buat org jauh,
; jaga diri baek2.
;jgn bwk moto laju2.
;keje rajin2,cpt naek pangkat.
;cpt2 ada gf br.
;berubah la utk kebaikan.
;buang sikap panas baran anda tu.
;matured la sikit yo.
;sikap cemburu tu plis throw it away..far far away..plissss.

Thursday, June 30, 2011

wayang jommmm :)

Dah agak lame Cik Da x bersosial besama teman2 sejak bz ngn nephew ni.hee
em..so,Cik Da plan la ngn member2 Cik Da nk p tgk movie..citer ape?xdecide lg..tp sume cm nk tgk Transformers 3..adehh..robot2 ni kureng la..tp xpela layan jela sambil2 tgk makcik Megan Fox..Kalau xde lori balak melintang nk kuar la senin ni..kalau jadik la nih..x sabor rsnye.. :)

baru je nk rahsia2..haha :p

sebenarnye wat blog ni xde tujuan pn.saje je..so,mls ler nk hupdate2 blog,xnak "gembar-gemburkan" yg Cik Da ada blog.tp nampaknye blog ni dah ade org jumpe la..haha..malu je rs bila kakak Cik Da ckp "rupenye Cik Da ada blog"..huh..igtkn xde sape2 jumpe rupe2nye ade.hahaha!malu saya~

Friday, May 27, 2011

sekarang dunia makin maju.bahasa pn nak maju jugak ke?i mean xkan la maju sampai merosakkan bahasa kan..ok la..entry kali ni aku nk citer skit pasal bahasa euww euww euww..erk,xsuka la..

kadang2 tu nak paham pun susah apa la yang someone tu cuba sampaikan sebab dh pening banyak sangat huruf 'W'..tolong la ye ni cik Da nk pesan sikit..kurangkan la penggunaan huruf 'W' at the end korang punya perkataan tu..kalau boleh xyah letak langsung..

contoh ayat k..-- cayew sukew nyew hari niew sbb dapat keluar dgn kwn2 cayew g kl..makan samew2..

errr..peningnyeW cayeW baceW ayat tueW..hahahhahaa~

hmm...k la malas nk citer pjg2..chilll~


Sunday, May 15, 2011

syg kak amy ketat2..hehehe..

tempoh perkenalan kita xbpe lama..singkat je tempoh tu..cepat je masa berlalu.belum puas nk beramah mesra dah bermanja2 kita dh terpaksa berjauhan kak..hurm.serius smpai ke hari ni sedih tu masih ada..rs rindu xpnh hilang..ape2 pn yg jadi,,shieda ttp sygkan kak amy..kak amy kakak yg terbaik!


Saturday, May 14, 2011

kami kawan sampai bila-bila..

Tempoh study xlama..tp bg aku tempoh tu amat bermakna..dlm tempoh yg singkat tu la aku kenal erti persahabatan yg sungguh erat..siyes aku rindu sgt masa2 kita hang out dan berjimba besama2..HILANG WANG RINGGIT BOLEH CARI..TP KALAU HILANG SAHABAT SEPERTI KORANG SEMUA,,SUSAH WEYH NK CARI BALIK!!come!lets the pitca talk :)



classmate :)






16 Mei 2011???

Ape n kenape la sume gelisah sangat ngn 16 Mei tu kan?kalau tgk kt fb sume pakat duk post "cuak la nk tggu 16 Mei" , "xsabar la nak tggu 16 Mei"..nek rimas gak kdg2 baca sume tu..hahaha..OK lah.mai sini cek nak habaq..16 Mei tu sume org tau kn,,HARI GURU bg semua guru2 di Malaysia nih..
 Tapi,nape mesti ade yg cuak sgt nk tggu 16 Mei??haa,,sbnrnye bagi sume student2 Politeknik Malaysia,,16 Mei tu la tarikh di mana result utk final exam kuar!aku sendiri pn cuak weh.hahaha..

          p/s :Selamat Hari Guru sy ucapkan    buat semua guru2 yang telah banyak bebakti kpd sy.dr skolah tadika,skolah rendah,skolah menengah dan smpai la ke tahap dimana sy berada sekarang.TERIMA KASIH cikgu!JasaMu tetap ku Kenang..dan xlupa pd guru2 diluar sana..
 teachers plant seeds of knowledge that grow forever!!